Bulgarien här kommer vi !

I dag flyger vi till Bulgarien för sol och bad . Det skall bli underbart . Tänk att få vara med familjen en hel vecka i värmen . Stina kom hem från Danmark i går kväll hon var trött och vi skulle tvätta oj vad jag tvätta , somna kl 1,30 men nu är allt klart . Resväskorna är packade .

Min snygga nya väska 👍🏻 i dag skall jag lämna Tiger hos Emelie min äldsta dotter . Sedan så får hon fixa med min älskade arbetskamrat Bettan som skall ha honom fre-mån toppen vilken tur att Bettan kunde ställa upp tack ja annars hade jag inte kunnat åkt tror jag . Tack Bettan du är guld värd 💖 men nu skall vi fokusera på resan oj vad spännande det är för att se hur hotellet ser ut och vårt rum med privat pool . Lyx oj jag längtar , nu sitter jag ute på vår hemma altan och tar morgonkaffe dom andra sover . Skall väcka dom strax för att vi skall Kunna på börja  vår resa till värmen .Sedan lovar jag att den berömda Arlanda ölen på terminal 5 kommer 👍🏻✈️ tingeling så länge …… Sitter på flygplanet och bloggar har precis lyssnat på en pod sommarpratare dagny. Vilken härlig stark kvinna hon lever hon bestämde sig verkligen för att leva 💖det tycker jag alla skall göra leva 👍🏻man skall inte vara sur och bitter man gör som man själv vill leva ! Jag är så lycklig att jag har en underbar familj och nu är vi på väg till Bulgarien för en vecka med värme och sol . 


Vi flyger och flyger det tar ca 3 timmar att flyga till Bulgarien varna 👍🏻✈️


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *