Bulgarien här kommer vi !

I dag flyger vi till Bulgarien för sol och bad . Det skall bli underbart . Tänk att få vara med familjen en hel vecka i värmen . Stina kom hem från Danmark i går kväll hon var trött och vi skulle tvätta oj vad jag tvätta , somna kl 1,30 men nu är allt klart . Resväskorna är packade .

Min snygga nya väska ?? i dag skall jag lämna Tiger hos Emelie min äldsta dotter . Sedan så får hon fixa med min älskade arbetskamrat Bettan som skall ha honom fre-mån toppen vilken tur att Bettan kunde ställa upp tack ja annars hade jag inte kunnat åkt tror jag . Tack Bettan du är guld värd ? men nu skall vi fokusera på resan oj vad spännande det är för att se hur hotellet ser ut och vårt rum med privat pool . Lyx oj jag längtar , nu sitter jag ute på vår hemma altan och tar morgonkaffe dom andra sover . Skall väcka dom strax för att vi skall Kunna på börja  vår resa till värmen .Sedan lovar jag att den berömda Arlanda ölen på terminal 5 kommer ??✈️ tingeling så länge …… Sitter på flygplanet och bloggar har precis lyssnat på en pod sommarpratare dagny. Vilken härlig stark kvinna hon lever hon bestämde sig verkligen för att leva ?det tycker jag alla skall göra leva ??man skall inte vara sur och bitter man gör som man själv vill leva ! Jag är så lycklig att jag har en underbar familj och nu är vi på väg till Bulgarien för en vecka med värme och sol . 


Vi flyger och flyger det tar ca 3 timmar att flyga till Bulgarien varna ??✈️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *