Hos doktorn på vc

Får komma in till doktorn han får höra hela storyn och han ber att få lyssna på hjärtat och klämma på magen . Visst gör det du tänker jag . Han lyssnar på hjärtat och säger oj vilka tydliga blåsljud ! Jag berättar att jag har det , sedan så klämmer han mig på magen han klämmer på mitten av magen och jag känner min puls i hela kroppen fy så otäckt sedan säger han -oj vilken palperbar aorta ! Oj måste mäta , jag bara ja oj vad innebär det då ? Jo att du har en förstorad aorta ! Måste skicka en remiss till kärlkirurgen, diagnos av honom är aortaanerysm bråk på bukaortan . Han säger att han mäter den till 5 cm ! Herregud hjälp livsfarligt ju nu blir man orolig . Får också med mig ett bajsprov jag skall lämna på måndagen den 20/1 . Lämnar bajsprovet på måndagen får svar 27/1 att inget Bakterier eller något farligt eller konstigt var det i detta prov . Det var ju det jag vet för det har inte känns som magsjuka dessa gånger . Nu jobbar på som vanligt och väntar på tid hos kärlkirurgen. Men är livrädd tänk om det är så stort utvidgat min aorta . Ja vi vet ju inte förän jag har varit på ultraljud för aortan . Ovissheten är fan värst . För detta är inte något att leka med det är på liv eller död !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *