Kräkningar?

Det började den 22/12 på Stinas födelsedag på kvällen kände jag att jag fick ont i magen sa till familjen – jag går och lägger mig ! När jag sedan går in i vårt sovrum så känner jag att det bara kommer en våg av Att jag kallsvettas Sedan kaskadkräks jag rakt ut , tur att vi har en dörr ut i sovrummet hinner öppna den kräks på trappen och gräsmattan, sedan blir jag helt slut ! Somnar och sover på morgonen känner jag mig bra igen då är det uppesittarkväll som blir så lyckad skönt tänker vi alla att det var bara en kräkning och ingen blev sjuk . Julen flyter på och blir så bra . På juldagen den 25/12 börjar jag jobba kl 7 mår jättebra åker till jobbet jobbar på vid 8 tiden känner jag att jag blir konstigt och får kallsvettning igen och får släppa det jag har i händerna kutar in i sköljen och kräks i papperskorgen. Ropar på kollegorna som säger Gå hem ! Ja det skall jag göra ! Så jävla dålig känner mig svimfärdig stackars mig vill bara vara hemma i sängen ! Men måste städa upp först har ju spytt på väggen också fy fan mår skit men måste fixa det själv . Försöker så gott jag kan tar en spypåse med mig och bara går hem ! Väl hemma får jag sätta mig på toa spyr som bara den det kommer båda vägarna mår så jävla dårlig, men då får jag iallafall hjälp av emelie min äldsta dotter som är hos oss över jul. Tack det var toppen . Sitter där en bra stund innan det lugnar sig då jag kan komma till sängen och lägga mig . Sover till kl 14 ca herregud är helt slut ! Ingen blir sjuk denna gång heller ingen på jobbet eller hemma ! Nu måste det väll ha gett sig . Piggar på mig igen jobbar och tror att allt är bra ! Nejdå för på onsdagen den 15/1 börjar jag jobba igen kl 7 jobbar på en annan avd för det behövde personal och jobbar och helt plötsligt får jag säga till tjejen jag jobbar med – fy jag mår illa – oj ja du är helt vit i ansiktet – ja jag måste testa att gå ut och få frisk luft ! Går ut andas men det blir inte bättre måste kuta in på toa kräks i toa! Va fan är det frågan om jag skyndar mig hem igen . Och nu är det värre en värst jag kräks flera flera gånger finns inget att få upp , det rinner från baken hela tiden får sitta och tro att jag skall dö . Ingen är hemma helt utmattad och uttorkade är jag av denna vända mår jättedåligt tror jag svimmar av när jag väl kommer till sängen ! Nu är det inte kul vafan är det frågan om vad är felet ! Ingen som blir sjuk eller smittad alls av mig .?? Ringer till vc får tid till doktorn på fredagen den 17/1 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *